Energetikai tanúsítvány Győr

Energetikai tanúsítványok kiállítását vállaljuk Győrben és körzetében

Érdekel az elkészítés menete AJÁNLATUNK

Energetikai tanúsítvány

Az energetikai tanúsítvány az ingatlant minősítő szakvélemény, amelyet kamarai jogosultsággal rendelkező mérnök állíthat ki. A dokumentum célja a vevő hiteles tájékoztatása az ingatlan energiahatékonyságáról. Az energetikai osztály mellett tartalmaz minden olyan műszaki információt, amely az energiafogyasztásra hatással van. Ezek közül a legfontosabbak: épületszerkezetek (nyílászárók, falak, födémek), hőtermelő berendezések (kazán, konvektor, vízmelegítő), a hűtéshez-fűtéshez felhasznált energiahordozók.

Magyarországon az EU előírásainak alapján kötelező energetikai tanúsítványt készíttetni az épületre, ha az eladásra vagy bérbeadásra kerül.

Energetikai tanúsítványok és minősítések győri lakásokra és házakra

Nézze meg győri árajánlatunkat!

Társasházi lakásokra
0-50 m² között
14 000 Ft
Családi házakra
0-90 m² között
18 000 Ft

Hiteles energetikai szakvéleményt kap

A hatályos jogszabályoknak megfelelően elkészített, az Országos Építésügyi Nyilvántartásba feltöltött energetikai szakvéleményt állítunk ki. Az energiatanúsítványt csak jogosultsággal rendelkező mérnöknek van lehetősége kiadni, az előírt kamarai vizsga teljesítését követően. A hitelességet az ún. HET szám garantálja, ezt a számot a kormányzati adatbázis generálja a tanúsítványhoz. A HET sorszámra mindenképp szükség van, ezt ugyanis fel kell tüntetni az adás-vételi vagy bérleti szerződésben.

Győrben és térségében

A tanúsítást Győrben és 50 km-es körzetében végezzük. Megrendeléseink legnagyobb része társasházi lakás és családi ház, de szakmailag felkészülten várjuk kereskedelmi, ipari ingatlanok tanúsítását is. Bár fix árlistánk csak Győrben van, folyamatosan dolgozunk a közeli településeken is, várjuk ajánlatkérését a teljes térségből: Csornáról, Mosonmagyaróvárról, Komáromból és Kisbérről is.